Over ons

 

Wij zijn vader en dochter, James en Milena.

In 2018 zijn wij samen onze saté-kar gestart. Voor ons echt een droom die uitkomt. Zoiets is natuurlijk een spannend avontuur, maar we zijn blij dat we er aan begonnen zijn.
Graag vertellen we u onze beweegredenen!

Al meerdere jaren zijn wij fanatiek bezoeker van verschillende foodtruck-festivals. Vanaf de eerste keer dat we daarmee in aanraking kwamen werden we gegrepen door de positieve vibe die daar hangt en zagen we wat lekker eten met het humeur van mensen kan doen. Dit gevoel greep ons en liet ons niet meer los. “Dit willen wij ook” dachten we al snel. 

Wij zijn van Indonesische afkomst en de link met saté is dan al snel duidelijk. Saté is natuurlijk op vele plaatsen verkrijgbaar, van snackbar tot vriesvak in de supermarkt. Echter, wij bereiden onze saté op authentieke wijze, namelijk op houtskool. Dat in combinatie met het gebruik van alleen het beste vlees welke wij bereiden in marinade volgens traditioneel familierecept zorgt voor die echte smaakbeleving. Wij durven wel te zeggen dat dit saté is zoals saté hoort te zijn.

Bij ons leeft de gedachte dat we ook u kunnen overtuigen van ons product en de kwaliteit daarvan.

Eet smakelijk en voel u vrij om ons te laten weten wat u van onze saté vindt middels het gastenboek op onze site.